Privatlivs Politik

Hvad vi bruger cookies til.

  • Teknisk funktionalitet: Vi bruger coockies for at forbedre den besøgendes brugeroplevelse på cykel-basen.dk, i form af funktionalitet som "indkøbskurv", ønskesedel og sammenligning af produkter, samt til at gennemfører betalinger med. Vi bruger også Google Analytics cookies.
  • Aktivering: Cookies aktiveres først når du vælger at bruge en funktion på siden, som kræver at der lagres oplysninger - for eksempel indkøbskurven.
  • Levetid Efter at du er færdig med at bruge tjenesten på siden, sletter vores cookies sig selv, den maksimale levetid er 3 timer.

For at se en fuld liste over de cookies som bliver brugt på cykel-basen.dk, kig venligst nederst på siden

Indhold

Ejeroplysninger
Hvad er Cookies?
2.1 Hvor lang tid opbevares cookies
2.2 Hvordan slettes eller fravælges cookies
2.3 Hvad cookies bruges til på vores website
2.4 Google Analytics (trafikmåling)
Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger



1. Dette website udbydes af.

Cykel-basen.dk 
Vigerslev Allé 58, 2500 Valby

Cvr nr 26961718

Tlf. 28281967

info@cykel-basen.dk

2. Hvad er cookies ?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i computerens browser. De valg du laver på siden huskes ved at de skrives til den pågældende fil.

2.1 Hvor lang tid opbevares cookies.

Den type cookies som bruges på cykel-basen.dk sletter sig selv efter to timer, hvis man besøger vores webshop igen fornyes den.

2.2 Hvordan slettes eller fravælges cookies. 

Alle Browsere har en mulighed for at blokerer for lagring af tredjeparts cookies og videregivelse af personlige oplysninger, se venligst vejledningen for den enkelte browser der benyttes.

Herunder er der links til vejledninger på Dansk til de mest benyttede browsere.

Hjælp til indtillinger for cookies i Chrome 

Hjælp til indtillinger for cookies i Safari/iOS

Hjælp til indtillinger for cookies i Firefox

2.3 Hvad bruger vi cookies til.

På cykel-basen.dk anvendes cookies til at føre statistik over hvilket indhold der vises og til hvor mange brugere, samt til at indsamle oplysninger om den geografiske placering af kunden og de valg som foretages under besøget på siden, for at kunne tilpasse indhold til den enkelte besøgende.

2.4 Google analytics.

cykel-basen.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

3. Privatliv

På cykel-basen.dk videregives personoplysninger aldrig til tredjepart, med mindre  at der udtrykkeligt er givet tilsagn hertil. Ligeledes indsamler cykel-basen.dk ikke nogen form for personoplysninger, uden at kunden selv har givet disse oplysninger til cykel-basen.dk for eksempel ved registrering eller ved køb i webshoppen. Her registrerer vi kun de sædvanlige kundeoplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, samt betalingsoplysninger ved køb i webshoppen.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos cykel-basen.dk, skal du rette henvendelse på info@ cykel-basen.dk.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger, som indsamles om kunder opbevares sikkert og fortroligt. cykel-basen.dk gemmer dine personlige oplysninger under forhold der opfylder de krav der stilles i lovgivningen samt af udbyderne af digitale løsninger(Nets), i forbindelse med handel på nettet.


Liste over de Cookies som bruges på cykel-basen.dk (Engelsk)


Cookie Name Cookie Description
FORM_KEY Stores randomly generated key used to prevent forged requests.
PHPSESSID Your session ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to view and edit their orders.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
SECTION-DATA-IDS Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Facilitates translation of content to other languages.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Facilitates translation of content to other languages.