Indlæser...

Centurion Challenger E-Cargo Hr 8g Hydr.Disc

Promovec elsystem
Connect + Bluetooth
På lager
SKU
9032092056
19.999,00 kr
Centurion Challenger E Cargo ladcykel med 8 Shimano Alivio gear og Shimano SM-RT26 hydrauliske skivebremser både foran og bagved.
Centurion Challenger's elektriske ladcykel er bygget til klare kørsel under forskellige forhold blandt andet i byen. Cyklen har en høj manøvrebarhed, som gør at den henvender sig bredt til mange forskellige kørselsbehov. Challenger E-Cargo har et funktionelt design med god plads på ladet, så den henvender sig ligeledes til folk dom ønsker en praktisk cykel til fritiden eller til de daglige gøremål.
Elsystemet og bagnavs motoren er fra Danske Promovec og der er valg mellem to forskellige størrelser batteri og motor. Som standard er Challenger E-Cargo udstyret med en 400 WH motor med et 11,0 AH batteri der har en rækkevide op til 60km, men modellen leveres også med en 561 WH motor og 15,6 AH batteri med en rækkevide på op til 100km. Du kan bestille begge udgaver her i cykel-basen's webbutik.
Connect+ elsystem serien har Bluetooth så du kan få alle data som kørelængde og batteriforbrug under forskellige forhold direkte til din telefon.
Challenger E leveres med skærmsæt til hjul og justerbar frempind så kørestillingen kan indstilles efter behov, samt Centurion sportssadel og godkendt lås

Yderligere Data
Stel/År: Challenger E Cargo 2020 Aluminium
Gear: Shimano Alvio 8 udvendige
Motor: Promovec
Display: Connect+ Bluetooth
Frempind: Aluminium
Styr: Aluminium
Kranksæt: Aluminium 42T
Bremser: Shimano SM-RT26 Hydrauliske Skive
Hjul: 26x1,75/20x1,75
Dæk: Schwalbe Delta Cruiser Plus PG
Greb: Centurion sort
Sadel: Centurion sort
Lys: LED-forlygte og diodebaglygte
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Centurion Challenger E-Cargo Hr 8g Hydr.Disc
Din bedømmelse
Build by janmeiselweb.dev