Indlæser...

Kildemoes City Shop Egoing Center Da 2020 7g

Stel: 2020 City El Dame alu.
Motor: Egoing center Modest 250W, 38Nm
På lager
SKU
YOK8175101
18.999,00 kr
Kildemoes Egoing City Dame Shopping elcykel med 7 indvendige Shimano Nexus gear og fodbremse samt en ekstra v-bremse på forhjulet. Frontkurven er af rustfrit stål og fastmonteret.
Elmotoren er placeret i kranken og batteriet er bygget ind i bagagebæret, som stadigt er fuldt brugbart hvis man for eksempel ønsker en barnestol monteret.
Stellet er af aluminium med lav indstignings højde og har en oprejst kørestilling der kan justeres yderligere med den justerbare aluminiums frempind.
Skærmene til hjul er ligeledes i aluminium og den heldækkende kædeskærm er i plast. Der sidder en Kildemoes Sport komfort sadel på elcylen, og der er monteret ergonomiske skiftegreb.
Det fastmonterede betjeningspanel har 5 hjælpe niveauer at vælge imellem, inklusive walk assist som hjælper når du trækker cyklen. Forlygte og baglygte er integreret så de får strøm fra batteriet, og kan betjenes via panelet på styret.
Elcyklen er udstyret med et 11,6Ah batteri som standard, men der kan tilvælges et større eller mindre batteri, som du kan bestille her i web butikken hos cykel-basen.dk
Cyklerne leveres samlet af faglært personale, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i vores butik.

Yderligere Data
Stel: 2020 City El Dame alu.
Lys: Integreret for- og baglygte
Gear: Nexus 7 gear
Bremser: Fodbremse/V-bremse
Frempind: Justerbar aluminium
Motor: Egoing center Modest 250W, 38Nm
Display: LCD fast.
Batteri:Phylion 11,6Ah
HJUL: 700x35
Dæk:CST X5 Protector e-bike
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kildemoes City Shop Egoing Center Da 2020 7g
Din bedømmelse
Om Kildemoes Egoing.
Build by janmeiselweb.dev