Indlæser...

Nishiki Urban Hr 2020 Comp.Disp 9g Hydr.Disc

Ar/Stel:2020 Herre Urban E Alu
Forgaffel: monoaffjedret
Gear: 9 Deore udvendige
På lager
SKU
9061990152
15.999,00 kr
Nishiki Urban 2020 herre elcykel med bagnavs motor og 9 udvendige Shimano Deore gear samt hydrauliske skivebremser foran og bagved.
Nishiki Urban har et Promovec elsystemet med et LED Connect+ kompakt display med mulighed for tilslutning til din telefon via Bluetooth, så du kan få oplysninger som kørelængede og batteriforbrug på din telefon.
Bagnavs motoren er fra danske Promovec og der er valg mellem to forskellige størrelser batteri. Som standard er Nishiki Urban udstyret med et 10,4 Ah batteri som sammen med 250W motoren udvikler 374 WH, hvilket giver en rækkevide på op til 80km. Der kan også tilvælges et 12,8 AH batteri som giver en rækkevide på op til 100km. Du kan bestille begge udgaver her i Cykel-basen's webbutik.
Nishiki Urban elcyklen har en oprejst kørestilling som kan justeres yderligere med den justerbare frempind, og elcyklen er samtidigt monteret med en monoaffjedret forgafel som gør at kørsel under alle forhold er behageligt, samtidigt med at sikkerheden er prioriteret højt med kraftige skivebremser på begge hjul.
Elcyklen er selvfølgelig i Nishiki's velkendte kvalitet og alle dele som sadelpind, justerbar frempind, styr samt støtteben er lavet i aluminum. Der medfølger skærme i indfarvet plastik, samt godkendt lås og bagagebærer.
Cyklerne leveres samlet af faglært personale hos cykel-basen, klar til brug ved modtagelsen. Du kan også afhente cyklen i vores butik.

Yderligere Data
Ar/Stel:2020 Herre Urban E Alu
Forgaffel: monoaffjedret
Gear: 9 Deore udvendige
Bremser: Hydrauliske Skivebremser
Hjul/dæk: Kenda Kwick Bitumen Antipuncture 700Cx38
Motortype: Bagnav 374 WH Promovec (standard)
Batteri: Downtube 10,4 AH (standard)
Displaytype: Connect+ Display (bluetooth)
Elsystem: Promovec
Lys:LED-forlygte og diodebaglygte

Om Nishiki Elcykler.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nishiki Urban Hr 2020 Comp.Disp 9g Hydr.Disc
Din bedømmelse
Build by janmeiselweb.dev